Prvi Srnjakov tek, Žetale

22. september 2018 ob 10. uri v Športnem parku Rim (Žetale)

Prijavi se zdaj Več informacij
-

O teku

Turistično društvo Žetale organizira prvi Srnjakov tek, ki bo 22. septembra 2018 z začetkom ob 10. uri v Športnem parku Rim ponudil cca 6 km razgibano progo za vse bolj ali manj gibčne srnjake.

Šlo bo za tek trojk, ki bodo morale na cilj priteči sočasno. Prijatelji, ljubitelji športa, sodelavci ali poslovni partnerji - vabljeni, da okrepite ali testirate nivo vašega sodelovanja.

Obvezna je predhodna prijava trojk, štartnina znaša 10 EUR na ekipo. Prijave na dan dogodka so mogoče, a štartnina znaša 20 EUR. V primeru, da se prijavljate sami ali v dvojici, nam pišite na naš email naslov. Vsi tekmovalci dobijo toplo malico, brezalkoholno pijačo in promocijsko majico teka.

Dogodek bo združil skrb za zdravje, timsko delo in kulinarično ponudbo regije, hkrati pa bo dogodek del prireditev ob Občinskem prazniku Občine Žetale.

Zakaj na Srnjakov tek?

Razgibana trasa

5.6 km trase po čudoviti haloški naravi z razgledom na Donačko goro

Odlično vzdušje

Preprosto odlično vzdušje med in po teku

Darilni paket

Tekaška majica ter druga darila

Spremljevalno dogajanje

Po končanem teku sledijo kostanji in igre kot je streljanje z zračno puško ter druge

Trasa

Krožna trasa poteka po razgibanem haloškem terenu v razdalji 5.6 km. Štart je pri Športnem parku Rim, od koder po asvaltirani poti tečemo proti Majšerku in zavili proti Kupčijemu vrhu. Pot nato vodi po makadamski cesti po Nadolah, kjer se nam razgled razprostira na Donačko goro ter številne haloške griče. Pot nato zavije nazaj na glavno cesto Žetale - Majšperk ter se zaključi za začetni točki. Tekači na progi premagajo 110 višinskih metrov, za celotno traso pa potrebujejo med 35 minutami in eno uro.

Oglej si video

Predprijave do četrtka, 20. septembra

Prijavi se zdaj

V sodelovanju z

Kontakti

Location

Športni park Rim, Nadole 34, Žetale

Telefonska številka

051 394 930 (Klemen)

Facebook stran dogodka

Klik na povezavo