Srnjakov trail tek

Šesti Srnjakov Tek, Žetale

Turistično društvo Žetale organizira že peti Srnjakov tek, ki bo 7. septembra 2024 z začetkom ob 10. uri v Kamp restavracija Gladiator (Kočice 61b, 2287 Žetale) ponudil dva teka po razgibani progi za vse bolj ali manj gibčne srnjake.

Tek trojk

3,65 km

Solo Trail

8 km

Žetale
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
O teku

Razgiban trail tek po haloških gričih

Po uspešno izpeljanih treh Srnjakovih tekih v letih 2018, 2019, 2021, 2022 in 2023, dogodek letos organiziramo ponovno. Teku trojk, kjer morajo trije tekači istočasno prispeti v cilj dodajamo še posamični tek na 8  kilometrov. Tek odlikuje zanimiva in razgibana trasa med haloškimi gozdovi.

Dogodek bo združil skrb za zdravje, timsko delo in kulinarično ponudbo regije, hkrati pa bo dogodek del prireditev ob Občinskem prazniku Občine Žetale.

Prizorišče

Camp Restavracija Gladiator

Start teka ostaja v Camp Restavracijo Gladiator v Žetalah, ki nas je gostil že lansko leto. Ta lokacija, postavljena na vrhu griča, nudi raznolike aktivnosti in je odlično izhodišče za tek po naravnih poteh, raziskovanje Donačke gore in okoliških Haloških gričev ter uživanje v udobnih namestitvah v šotorih ali glemping hiškah. Poleg tega je Gladiator nudi tudi restavracijo, kjer lahko uživate v odlični hrani in pijači po aktivnosti.

Sponzorji

Zahvaljujemo se našim partnerjem

Vinogradništvo
Plajnšek

Zakaj na Srnjakov tek?

B

Razgibana trasa

Trasi po čudoviti haloški naravi z razgledom na Donačko goro

Darilni paket

Vsak tekač prejme tekaško majico in druga zanimiva darila

P

Spremljevalno dogajanje

Po končanem teku sledi zanimivo dogajanje streljanjem z zračno puško.

Do Srnjakovega teka 2024 še

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Video 2018

Tako smo se meli na prvem Srnjakovem teku

Pridruži se nam

Prijavi se na tek!