Tek trojk

Prijatelji, ljubitelji športa, sodelavci ali poslovni partnerji – vabljeni, da okrepite ali testirate nivo vašega sodelovanja.

Obvezna je predhodna prijava trojk, štartnina znaša 20 EUR na ekipo. Prijave na dan dogodka so mogoče, a štartnina znaša 25 EUR. V primeru, da se prijavljate sami ali v dvojici, nam pišite na naš email naslov.

Vsi tekmovalci dobijo toplo malico, brezalkoholno pijačo in promocijsko majico teka. Dogodek bo združil skrb za zdravje, timsko delo in kulinarično ponudbo regije, hkrati pa bo dogodek del prireditev ob Občinskem prazniku Občine Žetale.

Trasa

Krog z začetkom pri športnem parku Rim

Krožna trasa poteka po razgibanem haloškem terenu v razdalji 5.6 km. Štart je pri Športnem parku Rim, od koder po asvaltirani poti tečemo proti Majšerku in zavili proti Kupčijemu vrhu. Pot nato vodi po makadamski cesti po Nadolah, kjer se nam razgled razprostira na Donačko goro ter številne haloške griče. Pot nato zavije nazaj na glavno cesto Žetale – Majšperk ter se zaključi za začetni točki. Tekači na progi premagajo 110 višinskih metrov, za celotno traso pa potrebujejo med eno uro in uro in pol.

Prijava

Prijavi trojko

Štartnina v predprodaji stane 20 € na ekipo